viernes, 14 de enero de 2011

Conferència sobre la mediació

A la conferència que ens va venir a donar en David, pedagog professor i especialitzat en mediació, a l'URV, la qual em va semblar molt interessant, va deixar molta gent pensativa amb la seva informació.
La conferència va ser didàctica i entretinguda ja que va utilitzar un power point on hi havia diferents paraules escrites per tota la pantalla, i totes aquestes feien referència a la seva vida i personalitat. Hi a mesura que anava explicant cada paraula ho relacionava amb la mediació. Tota la gent estava pendent ja que donava informació que penso que es interessant.

Després va explicar tot referit sobre la mediació, penso que es un tema bastant interessant, i com ja he dit abans, almenys a mi em va deixar pensatiu, i penso que si que tindríen que enir tots els col·legis i centres una figura com la del mediador, ja que si que es pot desde ben petits ensenyar els valors i que els nens creixin sense conflictes, pero penso que sempre hi haurà conflictes, en més o menys quantitat, pero sempre tindría que haver-hi un mediador per resoldre els conflictes.

Artigos Relacionados

0 comentarios: